Medlemskap i Snookerhallen

Vi har tre typer av medlemskap. Du ansöker enklast om medlemskap på plats, men om du bor långt bort så kan du ringa oss på 08-6584030 så löser vi det.

Medlemskap - 50:- / år

Vårt enklaste medlemskap som ger dig tillgång till medlemsdelen med biljard, dart och snookerbaren men utan rabatt på speltiden.

VIP-Medlemskap - 1200:- / år

Vårt exklusivare medlemskap för dig som spelare lite mer. Du får självklart tillgång till medlemsdelen, samt 12-16:- rabatt per speltimme. Vi har också speciella erbjudanden för våra VIP-medlemmar. Det här är medlemskapet för dig som spelar regelbundet minst ca tre timmar / vecka.

Juniormedlemskap - 100:- / år

Ett billigare medlemskap för dig som inte är fyllda 18 år, ger 5:- rabatt / timme vardagar fram till 19.00 och helger före 17:00. Observera dock att man som juniormedlem kan anmodas att byta bord vid behov (Fredag och Lördag kväll vill vi helst inte ha minderåriga utan målsman inne på medlemsdelen).

24-timmarsregeln

Vi vill göra dig uppmärksam på att det finns en regel (har med utskänkningstillståndet att göra) som innebär att man inte kan få tillträde till medlemsavdelningen direkt, utan först 24 timmar efter att man ansökt. Ansök alltså om medlemskap en dag i förväg! Eventuell rabatt får du naturligtvis omedelbart.

Inget medlemskap

För er som inte vill bli medlem i någon klubb utan bara intresserad av att spela snooker så går även det bra. Halva hallen (5 snookerbord) är öppen för alla. Där har vi inget alkoholtillstånd och passar alla som bara vill spela och ta en kopp kaffe eller läsk..© Snookerhallen i Stockholm AB / Abatopia AB / 1 besökare just nu

Korrekt XHTML 1.1 - Design av Michael Bingmert, Abatopia AB